2011/05/01

Påsk i Sthlm, Straffarbete i Oslo & tävling i Röldal...

Ja, den senaste veckan har det varit mycket bilåkande. Kom hem från Engelberg den 21a april, var hemma och firade påsk med syster och sen i min ensamhet, ganska skönt faktiskt. Riktigt fint väder hemma så det blev att ta med sig boken och sätta sig på klipporna och läsa lördag & söndag. Sen på måndagen bar det av till Oslo för för att träffa underbara Carro och äntligen få träffa hennes pojkvän som hon varit ihop med över ett år. Han blev godkänd och de satte mig direkt i arbete, flyttning/städning stod på schemat tisdag och onsdag. Sen på onsdag eftermiddag bar det av till Röldal på tävling. Ja, där gick det inge vidare, koncentrationskurs kanske jag skulle gå på så jag kan koncentrera mig på vad jag ska göra. Sjukt dåligt åkt men det blev en sjätte plats men mycket bättre kan jag. Får se om koncentration och fokuseringen finns med mig på NM.
Tillbaka nu i Sthlm var på landet idag och mös med familjen Lindqvist´s nya familjemedlem Yanko (ja han ska heta så, det är som att gå ropa på en Jugge) men fin är han.
På tisdag börjar jobblivet, kom gärna förbi Pontus by the Sea och hälsa på så kanske ni får en trevlig servitris som tar hand om er ;)
Stort påskägg från syster.

Ulvsunda sjön

Lägg till bildtext


Flyttstädning i Oslo.

Carro nyklippt och fin, nu ska det färgas...

Först blekas.

Sen i med färgen.

Så jävla het blev hon ;)

Facet i Röldal.

Speciella människor i denna värld...

Mingus & Yanko


Trustful Yanko

0 kommentarer:

Skicka en kommentar