2011/02/11

Mycket har hänt ;)

Jag har inte hunnit skriva här på en vecka tiden bara flyger iväg.
Ja, som jag skrev sist så var jag påväg till Kicking Horse på en lite annorlunda tävling den var grym. Sjukt duktiga åkare vissa killar var bara 14år och körde skiten ur de flesta. Man fick poäng på tre delar storabergsåket, big jump och sen ridningen på hästen (sjukt svårt att sitta kvar). Åkte åken två ggr första gick inge vidare men andra så var det gamla Jana som åkte och det var sjukt kul, men som man inte är så grym på big jump så fick jag inte så mycket poäng där så jag slutade på en 9e plats helt okej.
Den omtalade hästen

Tack Jossan & Elias att jag fick bo hos er i eran Trailer i Kicking.

Inte flytta bilen?

Senaste dagarna har jag varit med i tävlingen som hålls av freeride.se Scandinavia Invitational, vi har filmat två dagar i Revelstoke och en dag i Rogers Pass och igår stack restan av vårt team till Kicking för att filma två dagar där. Jag följde inte med för att jag har fått besök av min vän Lisa Willborg.
Hoppas att det går bra för dem...

Igår var vi i Rogers Pass och turade gick ca 1000 fallhöjdsmeter och hade en sjuk åkning en av mina bästa dagar på skidorna i mitt liv. Jag har då tungst utrustning då jag går med Trekkers men det går bra envis som man är. Lite tungt på ryggen dock med ABS ryggsäcken. Hade en riktig kotteplockare som gick förbi mig med Dynafit utrustning och han sa - du har tung utrustning och du går med ABS ryggsäck den är ju jättetung. Jag tänker bara beach 2011 här kommer jag ;)

Trekkers

Rogers pass


Lite publicitet har jag fått också ;)
Hade en helsida i Åre Magasin, tyvärr inget namn på mig eller fotografen Mikael Pilstrand
Denna bild kommer sitta som tavla på en nyöppnad restaurang i Verbier. Fotograf Anders Ödman

Ja, det toksnöar utanför rummet så imorgon blir det ännu en dag i pudret.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar